lørdag 05.10 - 2013

DRUNKEN ARMY STØTTEFEST:

THE HIGH HATS (swe)
SNAKEBITE (kbh)
+tba

DJ NOIRE

kl. 20:00 - Entré 40

SE EVENT PÅ FACEBOOK

 

Efter et år uden fest, er det med stor glæde at vi slår dørene op til Mega Bash Vol III.

 

Vi har fået fat på nogle fede bands og dejlige dj's, så vi håber du vil kridte danseskoene og tømme sparegrisen og feste natten lang med Københavns fuldeste og smukkeste ultras.
Udover Ungerens sædvanlige udvalg i bajere, kommer der også billig drinksbar, hvis du mod al forventning skulle køre død i humlen.

 

Overskuddet fra festen har vi i år valgt, at sende videre Brønshøj Boldklub ungdomsafdeling.
Vores elskede klub, ligger i Københavns blindtarm Tingbjerg, et sted som vores kære politikere lykkeligt har glemt eksisterer og at der også er børn og unge der, der har brug for fritidstilbud og alternativer til at hænge på gaden.


BB gør et fantastisk stykke arbjde med de unge, men midlerne er små og derfor kaster vi knasterne efter dem.Så kom og brug dine surt optjente sparepenge på at gøre livet lidt federe, for de seje kids i Tingbjerg.

 

Live:

 

THE HIGH HATS (swe)
Hvis du tager Beach Boys og blander det med The Ramones, får du det The High Hats selv kalder Distpop og det gør de sig rigtig godt i.
Drengene fra Göteborg synger om alt det vi ikke må og de er pisse ligeglade med hvad du mener om det, når de leverer deres højenergiske shows.

 

SNAKEBITE
Tænk, low cut skin tight jeans, t-shirt med dyreprint, langt hår og primalskrig til hvinede guitarer, det er sådan det går ned når Snakebite fræser dig midt over med deres hardrock train.

Rock´n´roll klichérne står i kø når de fem drenge indtager scenen og giver dig et velplaceret musikalsk spark i skridtet!


Endnu et band vil blive offentliggjort snarest.

 

Dj Noire
Spiller op til dans med 80'er toner, punk, sing-a-long og velkendte Brønshøj slagere.DØR: 20:00, ENTRÉ 40,-

Vi glæder os vanvittigt meget til at se dig!

BRØNSHØJ DRUNKEN ARMY ~1919~

 

1174767_4667447903630_541805103_n.jpg